dinsdag, 05 april 2016 23:34

Maak kans op gratis theaterkaartjes

Schiedam- Aanstaande donderdag 7 april staat Aron Elstak met zijn cabaretprogramma 'Met de moed der wanhoop' in het Wennekerpand in Schiedam en jij kan kaartjes winnen!

Aron: "Ik mag maar liefst drie keer twee vrijkaarten weggeven aan kijkers van PopUpTv!" Je maakt kans op die felbegeerde kaarten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Schrijf in je mail op een zo origineel mogelijke manier waarom jij die kaartjes móét krijgen!

Aron Elstak begon als acteur op zijn elfde bij Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam, later speelde hij bij Jeugdtheaterschool De Teerstoof in Schiedam. Met zijn vorige programma Keurig Klote bereikte hij de halve finale van cabaretfestival Cameretten. In de voorstelling Met de Moed der Wanhoop gaat hij op zoek naar zijn persoonlijke helden en trekt hij ten strijde tegen de schurken. Welke mensen laat je invloed hebben op je leven? Tegen wie kijk je op en op wie kijk je neer? Aron heeft helden nodig. Hij zoekt ze in het paradijs, in oorlog, in de waan van alledag, in zichzelf en in u. Onderweg passeert hij vele intieme liedjes, bizarre gedachtekronkels en over-the- top-typetjes. Zwetend, zwoegend en kwetsbaar op weg naar succes. Met de moed der wanhoop.

Aron (1993) begon al vroeg met spelen. Op de middelbare school speelde hij bij het schooltoneel en hij speelde rollen bij de jeugdtheaterschool in Schiedam. Na zijn eindexamenjaar studeerde hij twee weken Nederlands, om direct daarna weer te stoppen en zijn eigen gezelschap op te richten. Die theatergroep maakte een muziektheatervoorstelling Moord in de coulissen. Met die voorstelling stapte Aron over naar het professionele segment. Hij speelde daarnaast steeds meer bij gezelschappen, zoals het Rotterdamse Studio de Bakkerij en Theatergroep Mangrove en ging regisseren bij een amateurgezelschap. Hij werd regelmatig gevraagd als gastacteur bij verschillende theatergroepen en gaf daarnaast zang- en spellessen op een middelbare school. Aron woont in Rotterdam en is verloofd met actrice Annemieke van der Linde (bekend van Celblok H).

 

https://theateraandeschie.nl/voorstelling/aron-elstak-met-de-moed-der-wanhoop 

Maak kans op gratis theaterkaartjes

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws