zondag, 07 februari 2016 11:32

Maandag begint het kadeherstel aan de Lange Haven

Maandag 8 februari begint het 'echte werk' aan de Lange Haven. Dan start Boskalis Nederland met de daadwerkelijke kadeherstel met het eerste 'treintje': een opvolging van werkzaamheden langs en op de kades vanaf verschillende pontons.. Op PopUpTv zie je tussen de programma's door live beelden van de werkzaamheden! 

Er wordt gewerkt van 7:00 uur tot uiterlijk 19:00 uur van maandag tot en met vrijdag en als het moet ook op zaterdag.
Er komen in totaal zo'n 30 pontons te liggen met een totale lengte van 200 strekkende meter (op 500 meter kade!) in de Lange Haven.

Op PopUpTv is de tweede aflevering te zien van Lange Haven Plus Tv met daarin: de informatieavond van afgelopen maandag en een interview met Irene van Oudenniel, omgevingsmanager van Boskalis.

 

VIDEO: Lange Haven Plus Tv aflevering 2Tweede aflevering van een maandelijks programma waarin we u op de hoogte brengen en houden van de ontwikkelingen rond het project Lange Haven plus. We geven u een kijkje achter de schermen bij de werkzaamheden op één van de mooiste plekken van Schiedam.Met in deze aflevering:Op 25 januari werd in de Korenbeurs een informatieavond gehouden die werd bezocht door zo'n 50 mensen.Wij stellen u graag voor aan Irene van Oudenniel, omgevingsmanager van Boskalis Nederland.Op PopUpTv kunt u op de livestream tussen de programma's door de werkzaamheden aan de Lange Haven live volgen!Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Haven Plus vind u ook op Twitter (https://twitter.com/KadesLangeHaven)en Facebook (https://www.facebook.com/LangeHavenPlus)Geproduceerd door Dubbelklik en Duidelijk in Beeld in opdracht van Gemeente SchiedamVoice-over: Ed Koorengevel

Geplaatst door Pop Up Tv op woensdag 3 februari 2016

 

Maandag begint het kadeherstel aan de Lange Haven

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws