maandag, 27 maart 2017 10:05

Maandelijkse voorleesmiddag bij Kinderboerderij 't Hoefblad

Schiedam - Vanaf woensdag 5 april start een maandelijkse voorleesmiddag bij kinderboerderij ‘Hoefblad’ in het Prinses Beatrixpark Schiedam. De Voorleesbrigade van Bibliotheek Schiedam leest vanaf dan elke eerste woensdag van de maand voor uit boerderij- en dierenboeken (voor verschillende leeftijden), die natuurlijk ook te leen zijn in de bibliotheek.

Kinderen kunnen tussen 14.30 uur en 15.15 uur luisteren op de hooibalen in de koeienstal of bij mooi weer op het erf in de nabijheid van konijnen en andere kinderboerderijdieren. Vooraf aanmelden is niet nodig en de activiteit is gratis.

De voorleesbrigade van de Bibliotheek Schiedam leest op diverse plekken in de stad voor. Er is altijd en overal plaats voor een verhaal! Door voor te lezen aan kinderen, ontdekken zij al vroeg het plezier van verhalen. In de bibliotheken zijn (prenten)boeken voor alle leeftijden te leen. Tot 18 jaar is het basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam gratis. Meer informatie? Zie www.debibliotheekschiedam.nl
Maandelijkse voorleesmiddag bij Kinderboerderij 't Hoefblad

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws