zondag, 03 januari 2016 17:38

Maar liefst vier Schiedamse vrouwen maken kans om naar Olympische Spelen te gaan

Volgens ons is het absoluut uniek: maar liefst vier Schiedamse vrouwen maken serieus kans om later dit jaar naar de Olympische Spelen in Rio te gaan. Dat geeft toch wel een extra lading aan de de uitreiking van de Schiedamse sportprijzen volgende week. Wie zijn de kanshebbers?
Natuurlijk Nouchka Fontijn, de nummer twee van de wereld in het boksen. Britt Eerland, Nederland kampioen dubbelspel in het tafeltennis, maakt ook een grote kans. En dan zijn daar nog de handbaldames: de Schiedamse speelster Kelly Dulfer en team manager Carla van Dijk hebben de koffers voor Rio bij wijze van spreken al klaar staan!   

Naast een Holland House zou er best een Schiedam House in Rio kunnen worden opgezet. Wij zijn voor!
Voor het zover is, eerst de uitreiking van de Schiedamse sportprijzen, zaterdag 9 januari vanaf 14:30 uur in de Hagazaal van het Stadskantoor, live te zien op PopUpTv.

Er gebeurt meer die dag: zowel de gemeente Vlaardingen als de gemeente Schiedam houden die dag tegelijk hun nieuwjaarsbijeenkomsten en PopUpTv zendt ze beiden live uit op twee livestreams die komen vanuit de foyer van het Theater aan de Schie in Schiedam en het Stadhuis aan de Markt in Vlaardingen. En is natuurlijk gewoon ook weer ZOS op zaterdag en Waterwegsport Live vanuit Studio Winterland.
U hoeft dus niets te missen als u kijkt naar PopUpTv. Het leuke is dat u lijfelijk aanwezig kunt zijn op één van de bijeenkomsten en de anderen live kunt volgen op uw smartphone of tablet. Dat is Tv anno 2016.

Maar liefst vier Schiedamse vrouwen maken kans om naar Olympische Spelen te gaan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws