vrijdag, 14 juli 2017 12:46

Man gepepperd bij heterdaad aanhouding bij diefstal auto-onderdelen in Maassluis

mediatv Maassluis - Vrijdagmorgen werd in de vroege uurtjes een 23-jarige Rotterdammer op De Haven op heterdaad aangehouden, voor diefstal van auto-onderdelen. Hij verzette zich hevig en moest worden gepepperd door agenten met wie hij de confrontatie zocht.

Rond 01.45 uur meldde een oplettende getuige dat van een auto, geparkeerd aan de Lennepstraat, de wieldoppen werden gestolen. Hij zag hoe de twee jongens op een scooter er met de wieldoppen vandoor gingen. Agenten zochten in de omgeving. De twee jongens werden even later aangetroffen in een auto aan de Boogaartstraat. Bij het zien van de agenten ging ééntje er vandoor. Zijn 23-jarige kompaan werd aangehouden. Dat ging niet zonder slag of stoot. Hij dacht er ook vandoor te kunnen en verzette zich hevig. Pepperspray deed hem stoppen.

De auto, een grijze Volkswagen Polo, is in beslag genomen. In de auto zijn diverse auto-onderdelen aangetroffen, waaronder airbags. Onderzoek naar de andere verdachte, de gebruikte scooter en de rechtmatige eigenaren van de aangetroffen spullen gaat door.
Man gepepperd bij heterdaad aanhouding bij diefstal auto-onderdelen in Maassluis

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws