maandag, 07 september 2015 12:36

Man in coma, politie zoekt getuigen

De politie in Rotterdam komt graag in contact met getuigen die kunnen vertellen wat er op 17 augustus met een man uit Schiedam is gebeurd. Omstanders zagen op die maandagmiddag rond 14.00 uur een 57-jarige man uit Schiedam op de Colijnstraat aan de achterzijde van de Lidl op straat liggen. De man had een hoofdwond en was niet aanspreekbaar. In zijn buurt stond zijn fiets tegen een betonnen paaltje geparkeerd en wat verderop stonden persoonlijke spullen op straat. De omstanders belden 112 en het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij een week in coma lag. Na die week kwam het slachtoffer langzaam bij. Hij is beperkt aanspreekbaar en weet niets over de bewuste dag te zeggen.

Buurtonderzoek

De politie heeft de omstanders uitgebreid gesproken en buurtonderzoek verricht, maar dat heeft geen informatie opgeleverd die duidelijk maakt wat de man is overkomen. Een van de omstanders zag kort voordat ze het slachtoffer zag liggen op de Colijnstraat wel een blonde jongeman naar een zwarte auto rennen en wegrijden.
Medisch onderzoek heeft geen uitsluitsel gegeven over de oorzaak van de verwonding. Wel werd duidelijk dat de man die dag onder invloed van alcohol was. Voor zover bekend is het slachtoffer niet beroofd. De man kan een klap op zijn hoofd hebben gekregen, maar kan ook gevallen zijn en lelijk op zijn hoofd terecht gekomen zijn.

Politie zoekt getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die hebben gezien wat er met het slachtoffer gebeurd is. Wie geen getuige was, maar wel andere informatie heeft die duidelijkheid biedt, wordt eveneens gevraagd met de politie te bellen. De recherche komt ook graag in contact met de blonde jongeman die in de zwarte auto wegreed en wil hem graag als getuige spreken. U kunt bellen naar 0900-8844 en vragen naar de de afdeling Opsporing van het district Rijnmond-Noord van de politie Rotterdam.

Man in coma, politie zoekt getuigen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws