woensdag, 01 april 2015 12:04

Mantelzorg combineren met baan

Een op de acht mensen met een baan combineert werk met langdurige zorg voor een chronisch zieke of gehandicapte in zijn of haar familie- of vriendenkring. Voor deze werkende mantelzorgers organiseert Steunpunt Mantelzorg Nieuwe Waterweg Noord samen met Andes Coaching de gratis bijeenkomst 'Er kan meer dan je denkt'. De bijeenkomst is op donderdag 16 april van 19:30 tot 21:00 uur bij Minters, Galgkade 3 in Vlaardingen.

Informatief en praktisch

Mantelzorgers met een baan zijn 16 april van harte welkom op de thema-avond 'Er kan meer dan je denkt'. Aan de hand van stellingen gaan aanwezigen met elkaar in gesprek over verschillende mantelzorgsituaties en ervaringen. Ook komen wettelijke regelingen, financiƫle aspecten en respijtzorg aan bod. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor het evenwicht tussen draagkracht en draaglast en worden praktische tips uitgewisseld voor het combineren van werk en zorg.

Deelnemen?

Belangstellenden kunnen zich tot 6 april aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefonisch via (010) 435 1022. Bij Steunpunt Mantelzorg NWN (www.mantelzorgnwn.nl) werken professionele mantelzorgconsulenten. Zij geven mantelzorgers (individueel) advies en bieden praktische en emotionele ondersteuning.

Foto: Google Streetview

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws