maandag, 31 oktober 2016 09:24

Mantelzorgers krijgen een avondje uit aangeboden

Schiedam - In de week van zondag 6 tot en met zaterdag 12 november is er extra aandacht voor mantelzorgers in Schiedam, Maassluis en Vlaardingen. De hele week vinden er activiteiten bij diverse organisaties plaats. Ook de landelijke Dag van de Mantelzorg valt in deze week. Minters Mantelzorg viert deze dag op woensdag 9 november met een feestelijke avond in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen.

Het thema dit jaar is: ‘Mantelzorg doe je samen!’. Daarom worden mantelzorgers van harte uitgenodigd om met elkaar te komen. Als er iemand in een gezin ziek is, zijn alle andere gezinsleden mantelzorgers. Ook de kinderen. Bij het maken van het programma voor 9 november is daarom ook met deze jonge mantelzorgers rekening gehouden;

Al uw vragen kunt u gemakkelijk stellen op de informatiemarkt. Hier vindt u de organisaties waarmee u als mantelzorger te maken hebt. Misschien ontdekt u iets dat u nog niet wist!U kunt met elkaar genieten van een heerlijk buffet.En van de theatervoorstelling (voor alle leeftijden) van Rob & Emiel: cabaret, stand-up comedy of illusie? Na hun televisiedoorbraak nu live in het theater! Gaat dat zien!

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Minters ontvangen vanzelf een uitnodiging. Bent u nog niet ingeschreven bij Minters als Mantelzorger, dan kunt u zich aanmelden door te bellen naar 010 435 10 22 of te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij uw e-mail, naam, adres en telefoonnummer en met hoeveel mantelzorgers u aanwezig wilt zijn.

Mantelzorgers krijgen een avondje uit aangeboden

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws