donderdag, 06 augustus 2015 15:37

Marc Lomans nieuwe trainer-coach van Asvion Dames 1

Marc Lomans wordt komend seizoen (2015/2016) de nieuwe trainer/coach van Asvion Dames 1. Het bestuur en Marc Lomans bereikten hierover overeenstemming afgelopen maandagavond. Marc zal wordt geassisteerd door Remco Hartgers, die de donderdagavond-trainingen voor zijn rekening neemt. Titia Kapteijn completeert het begeleidingsteam als manager.

Marc Lomans heeft in zijn lange hockey carrière diverse selectieteams doorlopen, gespeeld bij HC Rotterdam heren 1 en aansluitend 19 jaar in Asvion heren1. Daarnaast coachte en trainde hij verscheidene jeugdteams door de jaren heen.

Remco Hartgers is onder andere bondscoach van Canada, Zwitserland en Zimbabwe geweest en van diverse hoofd- en overgangsklasse teams. Daarnaast ontwikkelt hij The Hockey Factory en Hockeycoach.nl, platform voor coaches op alle niveaus.

Met dit duo heeft Asvion veel ervaring voor de jonge groep staan, die komend jaar de nadruk gaat leggen op talent ontwikkeling. Daarbij wordt ook nauw samengewerkt met Spirit, de club waarmee Asvion het seizoen 2016/2017 de nieuwe fusiehockeyclub HC Schiedam gaat vormen.

Diverse dames uit de top-dameslijn gaan dit jaar al samen met Spirit trainen. Ook tussen de begeleidingsteams zal overleg plaatsen vinden, zodat naast de jongenslijn die dit jaar al samen gaat hockeyen, ook de integratie van de (top)dameslijnen vloeiend gaat verlopen.

Vanzelfsprekend is het bestuur van Asvion erg te spreken met de toezegging van Marc Lomans en Remco Hartgers.

Marc Lomans nieuwe trainer-coach van Asvion Dames 1

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws