vrijdag, 07 juli 2017 10:12

Marcel Bregman wederom lijsttrekker D66 Schiedam

Schiedam - Het bestuur van D66 Schiedam is verheugd om te melden dat Marcel Bregman is gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Marcel Bregman was de enige kandidaat.

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van 15 juni jongstleden, heeft Marcel Bregman zijn kandidaatstelling gemotiveerd. Na de ALV konden alle leden van D66 Schiedam door middel van E-voting hun stem uitbrengen.

“Het gaf mij wel een dubbel gevoel eerlijk gezegd. Als je de enige kandidaat bent, is het des te belangrijker dat je de leden kan overtuigen. De leden hadden wel degelijk een keuze. Door middel van E-voting konden de leden Ja of Nee stemmen. Ik ben dan ook enorm blij dat ik het vertrouwen van de leden heb gekregen.” Aldus een gemotiveerde Marcel Bregman.

D66 Schiedam voorzitter John Borsboom is blij met de keuze van de leden voor Marcel Bregman. “D66 Schiedam heeft onder leiding van Marcel een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze mooie stad. Wij hebben er alle vertrouwen in, dat we met Marcel de ambitie waar kunnen maken om tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2018, wederom als grootste partij uit de bus te komen.”

Waarom de keuze voor E-voting?
“E-voting is de meest democratische manier om de lijsttrekker te kiezen. Wij waarderen elk lid enorm. Niet iedereen kan op de ALV aanwezig zijn. Nu krijgt iedereen de kans om te stemmen.” Aldus voorzitter John Borsboom.

Bekijk de korte reactie (vlog) van Marcel Bregman op onze Facebook pagina .

Personalia
Marcel Bregman (1970) is naast fractievoorzitter van D66 in de gemeenteraad, ook Lid Commissie benoeming en functioneringsgesprekken burgemeester.

In het dagelijks leven is Marcel Bregman directeur/eigenaar van Zadkine Media.

Marcel Bregman wederom lijsttrekker D66 Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws