donderdag, 01 september 2016 10:23

Marianne Weber in Schiedam bij Muziek en Handicaps

Schiedam - Onder andere Marianne Weber gaat optreden in Schiedam met de speciale jubileum editie (20e keer) van Muziek & Handicaps “Wij gaan ervoor!” 

De kaartverkoop is al van start gegaan en er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. (12 zaalplaatsen en meerdere balkonplaatsen) In het avondprogramma staan de Rolantino’s twee keer en als artiesten hebben wij die avond: Ad van Opstal, Ria Valk, Imca Marina, Vinzennt (songfestival) en niemand minder dan Marianne Weber.

De avond wordt gehouden in het theater aan de Schie, Stadserf 1 en begint om 19.00u. ’s middags zijn er 4 drumbands op het Stadserf die vanaf 14.00u een optreden zullen verzorgen.

De kaarten kosten € 7,50 inclusief koffie en thee. Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Kaarten zijn verkrijgbaar online bij het theater aan de Schie: www.theateraandeschie.nl of via de kassa van het theater. (t. algemeen (010) 246 25 55.). Hier alleen nog balkonplaatsen verkrijgbaar.

Tevens zijn de kaarten te bestellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het telefoonnummer 06-24565759 (Annelies Kars).

Marianne Weber in Schiedam bij Muziek en Handicaps

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws