maandag, 31 augustus 2015 11:25

Marjolijn stort zich op WC-rollen

Marjolijn Wessling heeft zich nu echt op de wc-rollen gestort! Haar actie om zoveel mogelijk (volle) rollen op te halen voor mensen voor mensen die bij de voedselbank in Schiedam klant zijn gaat nu echt van start.
"Ik wil proberen om minimaal 225 pakken toiletpapier bij elkaar te krijgen." aldus Marjolein. "Toiletpapier is de normaalste zaak van de wereld zult u denken, maar toch is daar vraag naar bij de klanten van de voedselbank. Helaas zit toiletpapier maar ook bijvoorbeeld tandpasta niet in de voedselpakketten. Het is de bedoeling om in zo'n kort mogelijke tijd dit voor elkaar te krijgen, dus vandaar dat ik deze actie groots wil aanpakken. Ik heb Stichting Net Niet Genoeg benaderd of ik daar de pakken mag verzamelen, en gelukkig kreeg ik een positief antwoord."

U kunt op 2, 3, 9, 10, 15 en 16 september tussen 19.00 - 21.00 uur aan het Bachplein 589 in Schiedam, pakken toiletpapier doneren. Het gaat om verpakkingen, dus geen losse rollen. Het aantal rollen in het pak maakt niet uit: 4, 8, 16... Mochten die datums u niet uitkomen dan kunt u mailen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kan er gekeken worden naar een andere mogelijkheid.

Marjolijn stort zich op WC-rollen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws