zondag, 26 april 2015 18:59

Mark Langemeyer nieuwe trainer-coach voor Spirit Heren 1.

De Technische Commissie van de Schiedamse Hockeyclub Spirit heeft Mark Langemeyer aangesteld als nieuwe trainer-coach voor het eerste herenteam voor het seizoen 2015-2016.
Langemeyer is nu nog trainer-coach van het eerste dames team van het Vlaardingse Pollux waarmee hij vorig seizoen promoveerde naar de eerste klasse.
De eenenveertig jarige Langemeyer is geen onbekende in het hockeywereldje en heeft inmiddels een lange staat van dienst als speler en trainer achter de rug.
Als speler kwam Langemeyer voor verschillende clubs in actie, zoals Victoria en HDS. Ook speelde hij in verschillende vertegenwoordigende jeugdteams.

Als trainer-coach was hij werkzaam voor HDS, HDM, Victoria, Ommoord, Kieviten en Pollux.
Met teams van HDS, Kieviten en Pollux werd hij kampioen.

TC Manager Wauter Janse: "We zijn blij dat wij met Mark Langemeyer een ervaren trainer-coach in huis hebben weten te halen voor ons eerste Herenteam dat uitkomt in de eerste klasse. Na diverse gesprekken hebben we geconstateerd dat onze visies overeenkomen en er een klik is. Mark krijgt geen specifieke opdracht mee, voor volgend seizoen willen we enkele nieuwe spelers inpassen en ons met leuk en aanvallend hockey wederom handhaven in de eerste klasse. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Mark dat gaat realiseren".

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws