dinsdag, 23 september 2014 08:37

Markt Schiedam verplaatst

Vanaf vrijdag 26 september 2014 is de Centrum markt Schiedam verplaats naar Broersvest tot Lange Kerkstraat. Meldt Ron van Agthoven, de marktmeester/ beheerder namens de gemeente Schiedam en Vlaardingen bij N.V. Irado op Twitter. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met de Brandersfeesten en WInterland. De markt is hiermee weer terug op de oude stek. 

De Schiedamse weekmarkt telt ruim 160 kramen vindt elke vrijdag van 09.00 - 16.00 uur plaats. U vindt er de volgende artikelen: aardappelen, batterijen, dames-, heren- en kinderkleding, badkleding, sokken en kousen, snoep, groenten en fruit, dierenbenodigdheden, sieraden, huishoudtextiel, wenskaarten, kamerplanten, brood en banket, lingerie en nachtkleding, lederwaren, noten-zuidvruchten, poelierswaren, bloemen, stroopwafels, tuinplanten, vis, zuivelproducten en tal van andere producten.

Om de verplaatsing van de markt onder aandacht te brengen is er op vrijdag 26 september entertainment: de Ballonnenclown, Ben de Banjoman, de Flageolettes, de Hollandse Dames en de Ganzenparade geven acte de prĂ©sence.  

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws