woensdag, 02 november 2016 12:29

Marnix zoekt enthousiaste vrijwilligers

Vlaardingen - Gaat u graag met mensen om en lijkt het u leuk om met diverse activiteiten te helpen als vrijwilliger in Marnix, Marnixlaan 5 te Vlaardingen? Dan is Argos Zorggroep uit Schiedam op zoek naar u!

'Wij zijn onder andere op zoek naar vrijwilligers voor ondersteuning op de livings, voor hand- en spandiensten, om een praatje te maken met de cliënten of een spelletje met hen te doen.' schrijft Argos. 'Daarnaast zoeken wij mensen die binnen Marnix cliënten willen begeleiden naar de fysiotherapeut en terug.

Als vrijwilliger heeft u oog voor gastvrijheid, beschikt u over goede sociale vaardigheden en beheerst u de Nederlandse taal. U heeft een goede lichamelijke conditie. Daarnaast heeft u affiniteit met ouderen, kunt u omgaan met verantwoordelijkheden en bent u boven alles vrolijk en positief! De dagen en tijden worden in overleg vastgesteld.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over deze activiteiten of ander vrijwilligerswerk in Marnix? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek met vrijwilligerscoördinator, Lidia Poot via telefoonnummer 010 - 449 41 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marnix zoekt enthousiaste vrijwilligers

Advertentie