Masterclass geweldloze communicatie in De Ketelfactory
zaterdag, 22 oktober 2016 00:31

Masterclass geweldloze communicatie in De Ketelfactory

Schiedam - In het kader van de nieuwe tentoonstelling ‘Is There Life After Lifestyle?’ organiseert projectruimte De Ketelfactory in Schiedam een bijzondere Masterclass Nonviolent Communication met Yoram Mosenzon.

Giraf of Jakhals?

Vorig jaar hield Nonviolent Communication Trainer Yoram Mosenzon in Amsterdam een TED Talk over de vraag hoe wij op een andere manier met elkaar kunnen communiceren. De lezing trok veel aandacht en Mosenzon werd een veelgevraagd spreker.
In november geeft hij een Masterclass bij de tentoonstelling van Sharon Houkema. Daarin leert hij ons hoe we conflicten kunnen oplossen op een persoonlijk, organisatorisch en internationaal niveau. Hij laat ons het verschil zien tussen de eerlijkheid van de jakhals en die van de giraf.

Expositie

De Masterclass sluit goed aan bij de zienswijze van Sharon Houkema (1975), die in haar tentoonstelling ‘Is There Life After Lifestyle?’ alternatieven zoekt die wegvoeren van een destructieve, op consumentisme gerichte levensstijl. Volgens Houkema is het systeem van Nonviolent Communication zo’n hoopvol alternatief.
Kosten: € 17,50 inclusief lunch en rondleiding door de tentoonstelling ‘Is There Life After Lifestyle’
Maximaal aantal deelnemers: 50
Voertaal: Engels
Locatie: de Ketelkantine, Buitenhavenweg 34, Schiedam
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Masterclass geweldloze communicatie in De Ketelfactory

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws