vrijdag, 24 februari 2017 09:38

Meer arbeidsplekken en meer slimme financiering daarvan

Schiedam - Binnen onze regio wordt hard gewerkt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Sommigen vallen nog buiten de boot, mensen met talent en daadkracht. Door publieke en private initiatieven te combineren, dragen we gezamenlijk bij aan sociale cohesie en extra werkgelegenheid in de regio op een manier die zorgt dat meer mensen kansen krijgen. Samen streven we ernaar dat niemand onnodig langs de kant staat!

Stroomopwaarts start binnen de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met decentrale uitgifte van het Participatie Certificaat, zodat werkgevers nóg een mogelijkheid krijgen om bij te kunnen dragen aan sociale arbeidsparticipatie.

Elk bedrijf kan een bijdrage leveren: door iemand een werkplek aan te bieden, diensten in te huren via Stroomopwaarts of werk uit te besteden aan het Werkleerbedrijf. Daar komt nu als extra mogelijkheid de aanschaf van het Participatie Certificaat bij.

Om deze volgende stap naar een inclusieve regio in te luiden wordt op dinsdag 28 februari officieel afgetrapt met een feestelijke ondertekening, waarbij het eerste resultaat gepresenteerd wordt, onder het toeziend oog van Aart van der Gaag, Commissaris 100000 banen VNO MKB LTO.
Meer arbeidsplekken en meer slimme financiering daarvan

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws