maandag, 19 september 2016 16:00

Meet and Greet met Hilda Spruit en Patricia Verlinde op 24 september

Schiedam - In het kader van Literatour, de Boekenweek voor jongeren, dat plaatsvindt van 17 september tot en met 25 september, komen Hilda Spruit en Patricia Verlinde naar het Schiedams Boekhuis voor een Meet & Greet.

Hilda Spruit heeft met haar boek 'Geestverwanten' de Jonge Jury Debuutprijs 2016 gewonnen.

Patricia Verlinde staat op het punt haar tweede YA-roman 'Bloedband' uit te brengen, het vervolg op 'Antiserum'.

Samen brengen ze een bezoek aan het Schiedams Boekhuis om te vertellen over het vak, vragen te beantwoorden en natuurlijk om hun boeken te signeren. Houd je van schrijven en wil je alles weten over hoe hun boek tot stand is gekomen, wat er allemaal komt kijken bij het uitgeven van een boek en over het schrijversvak in het algemeen? Dan is dit je moment!

Van 17 t/m 25 september vindt de tweede Literatour plaats, de Boekenweek voor jongeren. Ook bij het Schiedams Boekhuis wordt de Literatour gevierd met mooie boeken en activiteiten.

Gratis geschenk: 3PAK is een verhalenbundel met drie korte verhalen die speciaal geschreven zijn voor Literatour. Mirjam Mous, Helen Vreeswijk en Alex Boogers zijn de auteurs van de verhalen. De eerste twee verhalen worden online verspreid, het complete 3PAK is vanaf 17 september te verkrijgen bij het Schiedams Boekhuis (zolang de voorraad strekt). Voor meer info: www.schiedamsboekhuis.nl

Meet and Greet met Hilda Spruit en Patricia Verlinde op 24 september

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws