maandag, 15 februari 2016 13:44

Meetup in Stadskantoor Schiedam

Donderdag 18 februari om 19 uur in het stadskantoor laten we zien hoe je zelf kunt meten hoe schoon/vies en stil/druk Schiedam is. Op een aantal plekken in Schiedam zijn door inwoners sensoren opgehangen om gegevens te verzamelen. Wat komt daar uit? En wat zegt dat over de stad? Ben jij ook begaan met Schiedam? Wil je weten hoe zij dit hebben aangepakt en hoe je dit ook zelf kunt doen? Kom dan donderdag naar deze meetup. Wat is er nou leuker dan samen werken aan een mooier Schiedam? Meld je aan via: http://www.meetup.com/Lab-Schiedam 

Lab Schiedam

Lab Schiedam is een ontmoetingsplek voor inwoners, bedrijven, studenten en instellingen in Schiedam die geïnteresseerd zijn in vernieuwende vormen van samenwerking en participatie, mede door de inzet van nieuwe technologie.

Lab Schiedam organiseert bijeenkomsten om deze mogelijkheden inzichtelijk te maken. Bijvoorbeeld sensoren om luchtkwaliteit of geluidniveaus te meten. Deze sensoren worden steeds beter en goedkoper en op veel plaatsen worden al experimenten uitgevoerd. Bij Lab Schiedam gaat het om het meten, beoordelen en presenteren van gegevens. Maar ook om het gesprek over deze gegevens en hoe ze kunnen bijdragen aan een beter, mooier, schoner Schiedam.

Meetup in Stadskantoor Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws