maandag, 20 juli 2015 12:19

Mensen met een beperking sporten MEE!

De gemeente Schiedam vindt het belangrijk dat iedereen kan sporten en bewegen. Sporten en bewegen is niet alleen goed voor de gezondheid, maar vooral ook leuk om te doen! Door het beoefenen van een sport of door mee te doen aan een beweegactiviteit hoor je ergens bij en ontmoet je nieuwe mensen.

Voor mensen met een beperking is dit soms niet vanzelfsprekend. Daarom zet de gemeente Schiedam sportconsulenten in van stichting MEE om mensen met een beperking kosteloos te begeleiden in het vinden van een passende sport- en/of beweegactiviteit. Aanmelden kan op de website van MEE: www.blijfmeedoen.nl/contact .

Sportconsulent Nynke Tilstra
Het kan zijn mensen met een beperking met wat aanpassingen gewoon mee kunnen doen bij een reguliere verenging of club in de buurt. Nynke Tilstra is één van de vier sportconsulenten van MEE die mee helpt zoeken naar een geschikte plek in de buurt om te sporten. Een afspraak maken met Nynke Tilstra? Dat kan via 010 282 11 11 op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws