maandag, 01 februari 2016 09:31

Met andere ogen: actieve workshop onzichtbare beperkingen

Dinsdagavond 09 februari om 19.30 uur wordt in de Bibliotheek in de Korenbeurs de actieve workshop ‘Onzichtbare beperkingen’ gegeven.

Als een kind in een rolstoel zit, dan kan je de rolstoel duwen. Is een kind blind, dan help je hem of haar met oversteken. Heeft een kind ADHD of een autistische stoornis, dan lijkt het soms veel lastiger om de juiste begeleiding te bieden, maar het tegendeel is waar!

In deze workshop, in wordt hulp geboden een andere kijk te krijgen op negatief gedrag van kinderen, waardoor een positieve benadering beter mogelijk is. Er wordt meer verteld over gedragsstoornissen bij kinderen en er wordt aan de slag gegaan met oefeningen om kinderen met een gedragsstoornis op een positieve manier te begeleiden. Een actrice helpt inzicht te geven in het gedrag van kinderen en het effect van verschillende handelswijzen.

Deze workshop in de reeks positief opvoeden, is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de omgang met kinderen met ‘onzichtbare beperkingen’. Ervaring is niet nodig!

Deelname is gratis. In verband met een beperkt aantal plaatsen is reserveren nodig. Mail hiervoor naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Met andere ogen: actieve workshop onzichtbare beperkingen

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws