maandag, 13 april 2015 14:24

Met meer vrienden beter toekomstperspectief

Dankzij de medewerking van Vrienden van Zwembad Zuid heeft het bestuur van de Vriendenstichting kans gezien een nieuwe flyer uit te brengen.

Met behulp van deze flyer verwacht het bestuur de Vriendenkring uit te breiden en de financiƫle armslag te verbeteren. Dit om het zwembad en de bezoekers meer perspectief te bieden voor de toekomst, met als uitgangspunten:
- Stimuleren van de zwemsport
- Optimaal gebruik van het zwembad
- Tijdig behalen van zwemdiploma's
- Houden van leuke zwemactiviteiten
- Open houden van Zwembad Zuid
- Werven van Vrienden.

Dankzij de steun van reeds aangemelde Vrienden is het mogelijk geworden een werkkapitaaltje te vergaren, dat kleinschalig ingezet kan worden bij het invullen van de bovenvermelde uitgangspunten. Aan de invulling van leuke zwemactiviteiten is 29 maart een begin gemaakt met een Paasactiviteit. Op 7 juli , buitenspeeldag, en in augustus, zwemvierdaagse staan de volgende activiteiten op het programma.

Om als Vriendenstichting nog meer te kunnen betekenen zijn de financiƫle verbondenheid en Vriendschap van meer Schiedammers hard nodig. Wij verwelkomen Schiedammers heel graag in onze Vriendenkring. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. De nieuwe flyer is ook verkrijgbaar in zwembad Zuid bij de receptie/kassa. Na ontvangst van uw inschrijving en donatie sturen wij u een gratis entreekaartje voor het zwembad, mogelijk gemaakt door Optisport

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws