woensdag, 27 mei 2015 13:55

Midden-Delfland biedt volop ruimte voor wandelen, fietsen en varen

Tijdens de Midden-Delfland Dag, die de Midden-Delfland Vereniging op 20 juni 2015 organiseert, kan een keuze worden gemaakt uit maar liefst vijf wandelroutes, vier fietsroutes en vijf vaarroutes.

Er voert een wandelroute vanaf Den Hoorn rond Kerkpolder, met de mogelijkheid via diverse activiteiten langs de Tramkade/ Rijksstraatweg door te lopen naar Schipluiden, er is een wandelroute uitgezet in het Broekpoldergebied, dat de laatste jaren aantrekkelijke veranderingen heeft ondergaan en er is een route in de Zuidbuurt, waar u terecht kunt bij mooie locaties met uiteenlopende activiteiten in zowel Vlaardingen als Maassluis.

Daarnaast zijn er uitgebreide wandelroutes van 25 en 40 km waarvan een uitgebreide routebeschrijving tussen 8.00 u. en 9.30 u. is af te halen bij Bezoekerscentrum Midden-Delfland, Tramkade 24b in Schipluiden (tegenover Op Hodenpijl). Vanuit Maassluis en Den Hoorn zijn 4 fietsroutes uitgezet. Op de website www.middendelflanddag.nl is de routekaart met een overzicht te downloaden van alle activiteiten in het gebied.

Voor zowel wandelaars als fietsers zijn ook vaarroutes naar de diverse activiteiten:
Delflandsluis Vlaardingen – Museum Vlaardingen v.v.
Vlaardingen centrum – Broekpolder v.v.
Karperhoeve – Broekpolder v.v.
Schipluiden – Broekpolder v.v.
Schipluiden – Zwethzone v.v.
Veerpont De Kwakel (Kwakelweg – het Jachthuis – Broekpolder / Bommeer v.v.) vaart die dag gratis.

Ook de vaar op/afstapplaatsen staan op de te downloaden kaart op de website aangegeven. Bezoek de website en stel zelf uw programma voor de Midden-Delfland Dag 2015 samen!

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws