maandag, 02 februari 2015 11:58

Mijn nieuwe leven als ouder

Kom donderdagavond 12 februari 2015 naar de Bibliotheek aan het Stadserf voor een actieve lezing over 'Mijn nieuwe leven als ouder', in de reeks Positief Opvoeden.

Als nieuwe ouder kom je voor grote veranderingen te staan; je hebt meer verplichtingen en kan het zijn dat je met veel vragen zit of dat je gewoon even niet weet wat je moet doen. Herken je jezelf hierin? Dan is deze WORKshop niets voor jou! Deze avond word je namelijk aan het werk gezet. Onder leiding van levenscoach Ludmilla Skinner van Skinner Self Actualisation wordt een actieplan opgesteld en wordt gekeken, waar ruimte te maken is.

Deelname aan de avond is gratis. Aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.<mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>. De bijeenkomst vindt plaats bij de Bibliotheek aan het Stadserf 1 en start om 19.30 uur.

De reeks Positief Opvoeden is een samenwerkingsverband van de Bibliotheek met het Centrum voor Jeugd en Gezin en KomKids kinderopvang.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws