donderdag, 07 september 2017 20:23

Minicursus natuurvriendelijk tuinieren

Vlaardingen - Het Team Klavertje Vier organiseert een minicursus natuurvriendelijk tuinieren op 4 en 18 oktober ’s avonds, inloop om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Locatie in het centrum. Op zaterdagmorgen 28 oktober om 10.00 uur in de Heemtuin, Westwijk Vlaardingen. 

Heeft u een tuin en wilt u meer handige tips voor het tuinieren? Heeft een betegelde tuin en wilt u meer groen in uw tuin zonder dat dit veel tijd kost? Wilt u graag weten hoe een natuurvriendelijke tuin eruit ziet? Wilt u planten en bloemen die bijen, vlinders en vogels naar uw tuin toe lokken? Dan is de minicursus natuurvriendelijk tuinieren iets voor u. De cursus is geschikt voor mensen die al van tuinieren houden, maar ook voor mensen die nog geen groene vingers hebben.

Jeroen Hooijmeijer, beheerder van het Voedselbos Vlaardingen en het bedrijf De Snoepjestuin, zal deze cursus geven. Verder wordt medewerking verleend door Soet Huijbregts van het Hoogheemraadschap Delfland, deze vertelt het belang van opvang van hemelwater in een groene tuin in verband met het veranderde klimaat en Ton Tobé van de Heemtuin, hij verzorgt de rondleiding in de Heemtuin.

Deelname aan de cursus is gratis. Elke cursist ontvangt een kleurrijk boekje over tuinieren voor ( wilde) dieren. Aantal deelnemers: maximaal 20 personen. Na aanmelding krijgt u verdere gegevens door.
U kunt zich opgeven via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Minicursus natuurvriendelijk tuinieren

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws