zondag, 16 oktober 2016 21:51

Model gaat vloggen voor PopUpTv vanuit Grieks vluchtelingenkamp

Schiedam - Op 22 oktober vertrekt het Vlaardingse model en make-up and hair artist Mitchella van Vliet voor een week samen met de Live For Lives Foundation naar het vluchtelingenkamp Filippiada in Griekenland. Voor PopUpTv gaat Mitchella een videodagboek (vlog) bijhouden.

Mitchella is jong, ondernemend en bevlogen.  In het vluchtelingenkamp Filippiada zitten voornamelijk gezinnen met kleine kinderen. Er is gebrek aan alles. Naast het uitdelen van water worden er praktische zaken (distributie van eten/ drinken, kleding, hygiëne-artikelen) en activiteiten voor kinderen georganiseerd. De ervaring leert dat er zo’n € 700,- - € 800,- per dag nodig is voor de ca. 400 mensen.

Wie een bijdrage wil leveren aan deze missie kan doneren naar:

M. Van Vliet NL06INGB0703804170
o.v.v. Kamp Filippiada

Op PopUpTv kan je zien of het geld goed besteedt wordt. 'Wij verzamelen alle donaties en storten die dan in één keer naar Live for Lives of besteden deze op het kamp om goederen voor de mensen aan te schaffen en deze ter plaatse uit te delen.' aldus Mitchella.

Uiteraard kun je ook rechtstreeks geld doneren aan #liveforlives via NL14SNSB0925794775 te Ens o.v.v. Filippiada, Mitchella van Vliet

Model gaat vloggen voor PopUpTv vanuit Grieks vluchtelingenkamp

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws