zaterdag, 17 juni 2017 16:56

Mooi Werk organiseert Schiedams Kunstenaarscafé

Schiedam - Mooi Werk organiseert een kunstenaarscafé, speciaal voor alle Schiedamse kunstenaars, creatievelingen en medewerker van culturele instellingen.

Minimaal twee keer per jaar komen vakgenoten samen. Met iedere keer een andere gastspreker die zijn of haar (Schiedamse) kunst deelt. De eerste bijeenkomst is op donderdag 29 juni vanaf 16.00 uur, op Hoogstraat 97.

Op de eerste bijeenkomst zal kunstenaar, architect en designer Sander Bokkinga een lezing houden over zijn kunst. Hij vertelt onder andere over ‘Merry Christmas to all’ in het Schiedamse Schreihuisje, dat in februari in brand is gestoken.
Verder vertelt hij over zijn werk waarin hij voortdurend op zoek is naar fysieke en spirituele vrijheid. In die zoektocht balanceert hij op de grens tussen werkelijkheid en verbeelding.

Aanmelden doe je door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar het kantoor van Mooi Werk, 010-273 47 80.

Mooi Werk organiseert Schiedams Kunstenaarscafé

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws