zondag, 25 oktober 2015 09:43

Moordzaak in Theater aan de Schie

“De Cock met C O C K”...wie kent deze legendarische woorden niet? Maar liefst twaalf seizoenen waren inspecteur de Cock, zijn assistent Vledder en commissaris Buitendam in 123 afleveringen op de Nederlandse televisie te zien. Dit najaar komen ze terug in Theater aan de Schie in Baantjer LIVE-2. Net als in de eerdere voorstelling Baantjer en de moord in het theater roepen De Cock, Vledder en commissaris Buitendam bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Baantjer LIVE – 2 is zondag 15 november, om 15.00 uur, te zien in Theater aan de Schie. Toegang € 32,50. Kaartverkoop via www.theateraandeschie.nl.

In Baantjer LIVE - 2 is het publiek getuige van een intiem jubileumprogramma dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Inspecteur De Cock en zijn assistent Vledder zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken. Net als in de eerdere voorstelling Baantjer en de moord in het theater roepen De Cock, Vledder en commissaris Buitendam bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker van een jubileumfeestje waande, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak. Wie o wie is de dader...?

Cast

Peter Tuinman als De Cock, Beau Schneider als Vledder en Peter Römer als commissaris Buitendam gaan een nieuwe moord oplossen. De overige rollen worden vertolkt door Gaby Milder (Yvonne), Hylke van Sprundel (Sjaak), Roben Mitchell van den Dungen (Ismael), Wianda Bongen (Rianne) en Hayo de Kruijf (Mats). Daarnaast zullen in elk theater acht mensen uit Schiedam als figurant hun opwachting maken in de voorstelling.

Openingstijden bespreekbureau

Toegang tot deze voorstelling is € 27,50. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar. Kaarten reserveren kan via het bespreekbureau, geopend op dinsdag van 13.00 – 16.00 uur en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Telefonisch is de kassa bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 – 16.00 uur op telefoonnummer (010) 2 467 467 en één uur voor aanvang van iedere voorstelling. Online reserveren kan 24 uur per dag via www.theateraandeschie.nl

Moordzaak in Theater aan de Schie

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws