maandag, 11 januari 2016 16:40

Morgen extra live uitzending over Servicepunt Woningverbetering

Dinsdag 12 januari om 15:30 uur is er op PopUpTv een extra live uitzending vanuit de PopUpTv Studio Winterland op het Stadserf in Schiedam. Het gespreksonderwerp is de informatiebijeenkomst van het Servicepunt Woningverbetering, die een dag later, op  woensdag 13 januari, wordt gehouden in De Erker.
Het Servicepunt Woningverbetering heeft circa 700 eigenaren in West een uitnodiging gestuurd voor de informatiebijeenkomst. De adviseurs kunnen helpen en soms ook subsidie geven (aan VvE's) aan eigenaren die hun woning willen opknappen of daaraan energiebesparende maatregelen willen nemen. De adviseurs die woensdag in actie komen, zijn Erik Veldman en Sherida Sam-Sin. Bereikbaar via 010- 238 06 33 (Servicepunt).

Er zijn via Servicepunt woningverbetering trouwens voor alle huiseigenaren in Schiedam zo'n 50 subsidies beschikbaar als zij aanpassingen in hun woning doen met het oog op de toekomst in het kader van Lang zult u wonen. Is ook hartstikke leuk. Schiedam is één van de weinige gemeenten die eigenaren helpt en met raad en daad terzijde staat. Minister Blok is eind november op bezoek geweest en die stelt Schiedam nu zelfs als voorbeeld!

Morgen extra live uitzending over Servicepunt Woningverbetering

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws