Morgen in de Kroepoekfabriek Live: Martijn van Horsten en Dany Lademacher
woensdag, 03 juni 2015 17:09

Morgen in de Kroepoekfabriek Live: Martijn van Horsten en Dany Lademacher

Morgen neemt muzikant Martijn van Horsten op de bank plaats in Studio Hoogstraat in Schiedam voor weer een nieuwe (de zesde) aflevering van Kroepoekfabriek Live. Hij praat over de Villasessies en het Muziekfabriek Festival en over een heel bijzonder instrument: de Weissenborn. Wil je daar meer over weten? Dan moet je kijken morgen vanaf 19:30 uur op PopUpTv.nl!
Ook te gast zijn: Dany Lademacher himself en een lid van de band Wild Romance. De presentatie wordt net als vorige week gedaan door Marie-Claire van Zoest.

Kroepoekfabriek Live
Kroepoekfabriek Live komt elke donderdag vanaf 19:30 uur rechtstreeks vanuit Studio Hoogstraat in Schiedam. Publiek is welkom! Het is een wekelijkse programma op PopUpTv wat we maken in samenwerking met het Vlaardingse poppodium de Kroepoekfabriek. De productie wordt gedaan door Dubbelklik en Duidelijk in Beeld.

Dany Lademacher's Wild Romance, eerbetoon aan Herman Brood
Op zaterdag 6 juni vormt De Kroepoekfabriek het decor voor oude tijden die herleven en staat zodoende volledig in het teken van (het repertoire van) Herman Brood. Tijdens deze avond wordt, letterlijk, alles uit de kast gehaald om deze grootheid te eren met Dany Lademacher's Wild Romance.

Herman Brood & Dany Lademacher zijn iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever' veroverden zij Nederland, België en Duitsland. Die eerstgenoemde hit bereikte zelfs de status van 'absolute national USA Break Out' in alle vijftig staten van de USA. De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood and His Wild Romance was een rockfenomeen van ongekende klasse. En nu herleeft die glorie!

Herman Brood's sprong van het Hilton luidde een lange stilte in. Naar nu blijkt een stilte voor de storm. Want onder leiding van mr.Saturday Night himself, ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium. Alive and kicking! Dany Lademacher's Wild Romance™ gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album.

Rock 'n roll die je ouderwets bij de keel grijpt.

Dany Lademacher's WILD ROMANCE™
Dany Lademacher: Gitaar/zang
Rudy Englebert: Bas/zang
Otto Cooymans: Toetsen/zang
Dirk Vermeij: Zang/gitaar
Jan 't Hoen: Drums

Villasessies
Op donderdag 11 juni organiseert de Kroepoekfabriek vanaf 20.30 uur weer Villasessies: een goede, fijne avond met muzikanten onderling. Wil je gear verkopen? Zoek je bandleden voor een nieuw project? Of misschien wil je een vet nieuw idee pitchen bij de andere muzikanten? Ook als je alleen maar zin hebt om relaxt te praten, lachen, biertjes te drinken en/of te jammen ben je welkom!

JAMMEN onder bezielende leiding van De Villa Band
Even de wereld op zijn kop: de muzikanten in de zaal, jij ertussen of op het podium. Sessies onder leiding van The Villa Band bestaande uit Martijn Horsten (bas), Jan van Nieuwenhuize (drums) en Istvan Ouborg (gitaar en zang). Meespelen en weet je al wat? Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin wie je bent, je instrument en het liedje met akkoordenschema en toonsoort. We nemen dan contact met je op. Geen idee wat je wilt spelen? Kom en neem je instrument mee. Alle soorten muziek, alle instrumenten, you name it, we play it, samen met jou.

 

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws