dinsdag, 03 oktober 2017 15:35

Morgen in Onder Ogen: Bob, Edwin, Arie, Andreas, John en Wouter

Schiedam - Woensdag 4 oktober om 11:00 uur de 45-ste aflevering van het live Tv-programma van PopUpTv: Onder Ogen.

Met deze keer:

  • We hebben een leuke actie met de Euorscoop
  • Voor het eerst komt er een Oktoberfest in Schiedam
  • Het project Veilig wonen ligt op stoom
  • Er komt waarschijnlijk een nieuwe rechtse partij in Schiedam
  • Sinterklaasfeest voor minderbedeelden

Wouter Zuidema organiseert van 18 tot 25 november een Sinterklaascircus in Rotterdam naast het Sparta-stadion voor minderbedeelde gezinnen. Het wordt een leuke show met honden, katten, duiven, kippen, geiten en pony's.

Naar aanleiding van het feit dat het bestuur van Leefbaar Schiedam heeft besloten zich niet meer in te schrijven voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018, hebben Andreas Rose, van de inmiddels opgeheven GBS en Arie Villerius van Leefbaar Schiedam, het plan opgevat een nieuwe, liberale, kritische, maar ook “recht georiënteerde” partij voor Schiedam te willen oprichten. Bij ons aan tafel zijn Andreas en Arie.

Voor het project  Veilig Wonen in Schiedam zijn al ruim drieduizend woningen bezocht  Het team gaat bij alle huurders van Woonplus langs om Kosteloos de rookgasafvoer en luchttoevoer in de woningen te controleren en koolmonoxidemelders en rookmelders te plaatsen. Bob Venhuizen, directeur-bestuurder van Woonplus en Edwin Suttorp, directeur van Breman Woningbeheer, vertellen er over.

John van Oudenaarde organiseert met Crevor-events op 20 oktober voor het veerst een Octoberfest in Schiedam. 

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv. Elke woensdag LIVE om 11:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld.

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

https://popuptv.nl/onder-ogen

 

Morgen in Onder Ogen: Bob, Edwin, Arie, Andreas, John en Wouter

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws