dinsdag, 05 september 2017 14:44

Morgen in Onder Ogen: gemeente dreigt bewoners met bulldozer, Southbeach en Open Monumentendag

Schiedam - Woensdag om 11:00 uur in de 41-ste aflevering van Onder Ogen, live op PopUpTv, zijn bewoners van de Schietbaanstraat te gast. En we hebben, zoals u van PopUpTv gewend bent, aandacht voor komende evenementen in Schiedam, dit keer: Southbeach en Open Monumentendag.

De bewoners van de Schietbaanstraat in het saamhorige dorpje Bijdorp in Schiedam Noord hebben zelf het beheer over een stukje grond en een sloot op zich genomen omdat de gemeente Schiedam zich al vele jaren hier niet liet zien. Je zou zeggen dat de gemeente Schiedam dit eigen initiatief van bewoners toe zou juichen.  Maar nu wil de gemeente het beheer over de grond en de sloot terug en worden de bewoners gedreigd met bulldozers die hun bouwwerken met de grond gelijk zullen maken.

Onder Ogen is het nieuws- en actualiteitenprogramma van PopUpTv. Elke woensdag LIVE om 11:00 uur vanuit de PopUpTv Studio Broersveld. https://popuptv.nl/onder-ogen

Heeft u tips voor ons programma of vragen voor onze gasten, geef het dan aan ons door!

Kijk mee of kom langs! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum. Parkeren kan in de parkeergarage Nieuwe Passage, het eerste uur is gratis.

Morgen in Onder Ogen: gemeente dreigt bewoners met bulldozer, Southbeach en Open Monumentendag

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws