dinsdag, 01 november 2016 15:48

Morgen in Onder Ogen: Winterland, Vismarkt, SEH en meer

Schiedam - Morgen hebben we weer een aantal spraakmakende onderwerpen in Onder Ogen, het live nieuws- en actualiteiten Tv programma van PopUpTv.

Onderwerpen

Komt er wel een Winterland Schiedam 2016?
De vergunning voor Winterland Schiedam is nog steeds niet verleend aan de Duursma Groep en de opbouw is nog niet begonnen. Bij ons in de studio schuiven René Duursma en Michel Wijnberge van de Duursma Groep aan om te vertellen over de problemen.

Vlietland onder vuur
De beslissingen van de Raad van Bestuur van het Vlietland Ziekenhuis blijven de gemoederen bezig houden. In Onder Ogen een interview vanaf de Spoedeisende Hulp met vertegenwoordigers van de Centrale Huisartsenpost. Ook zijn we de straat opgegaan en hebben aan de Schiedammers gevraagd wat ze er van vinden.

Welkom in onze wijk gaat van start
Welkom in onze Wijk is een nieuw initiatief in Schiedam in het kader van Schiedammers maken Geluk. Het project gaat op 5 november van start in Schiedam West. Bij ons in de studio zijn Senay Akdemir van het Servicepunt Vrijwilligers en Jolanda van Doorn van SWS welzijn.

En meer
Verder aandacht voor onder andere de verkeersveiligheid van de Broersvest: vandaag was daar wéér een aanrijding op de bus/tram-baan, de renovatie van de Vismarkt en we hebben nog een verrassing in petto.

Dat en het laatste nieuws zie je morgen in Onder Ogen, live op PopUpTv om 11:00 uur.
Wil je er bij zijn? Dat kan! Onze studio is gevestigd aan het Broersveld 31 in winkelcentrum de Nieuwe Passage in Schiedam centrum.

Over Onder Ogen

Het nieuwe live Tv nieuws- en actualiteiten programma van PopUpTv, Onder Ogen, is een uniek concept voor op de lokale tv: gasten in de studio, reportages op locatie en het laatste nieuws in één live Tv programma.

Morgen in Onder Ogen: Winterland, Vismarkt, SEH en meer

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws