vrijdag, 01 januari 2016 11:28

Morgen weer gewoon ZOS op zaterdag en WaterwegSport Live

We gaan het nieuwe jaar weer gewoon door zoals we het oude geëindigd hadden: met live uitzendingen vanuit Studio Winterland. Zaterdag 2 januari 2016 is het om 10:00 uur weer tijd voor ZOS op zaterdag, gevolgd om 15:00 uur door WaterwegSport Live. 

ZOS op zaterdag

Natuurlijk komt weerman Tom Bruin met zijn weersvoorspelling, we vertellen u wat u kunt verwachten in de theaters en er is veel muziek. Maar er is ook dans dit keer: een Zumba demonstratie door DFC Schiedam. Ook een live optreden van Sigrid Secherling, de Smurfen van Hermes komen praten over Sjakie's Smurfendag van 13 januari en we hebben het over het kerstconcert van muziekvereniging Wilton. Ook maken we de winnaar bekend van de cd-actie van Rapunzel de Musical en de winnaars van de vrijkaartjes voor Winterland Schiedam van de PopUpTv jaaroverzicht prijsvraag. Je kan nog meedoen (meer informatie hier)!

Als het lukt schuift Wendy Hoogendijk aan als gastpresentatrice. Alle reden dus om te luisteren of kijken naar de ZOS aanstaande zaterdag van 10:00 - 12:00 uur. Luisteren via de Schiedamse kabel 99.0 FM, het digitale CAIWAY kanaal 870, in het Franciscus Vlietland ziekenhuis kanaal 35 of internet www.zosradio.nl. Kijken kan via www.popuptv.nl

WaterwegSport Live

Bij Waterwegsport, zaterdag 2 januari van 15:00 tot 16:00 uur schuiven dit keer Hans van Dijk (voorzitter SVV) en Marvin Janssen (HBSS) aan bij de groene tafel van Fred Fukkink.

Morgen weer gewoon ZOS op zaterdag en WaterwegSport Live

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws