dinsdag, 25 april 2017 22:55

Moslims stellen zich voor en delen rozen uit op Land van Belofte Schiedam

Schiedam - Het SCIV stuurde ons een persbericht: 'Zaterdag 29 april van 12.00 - 16.00 uur delen wij rozen uit op het plein van het Land Van Belofte in het centrum van Schiedam.

Dit doen wij om persoonlijk contact te leggen met andere Schiedammers door gesprekken aan te gaan, ontmoetingen te laten plaatsvinden en positieve ervaringen te creëren. Door het directe en persoonlijke contact met onze medeburgers op te zoeken, hopen wij barrières op te heffen en bruggen te bouwen. Het is simpelweg een aanbod om elkaar beter te leren kennen. We willen de drempel tot contact verlagen, het gesprek opzoeken, ons voorstellen evenals vele leuke mensen leren kennen. In feite gaat het erom dat we empathie kunnen creëren en dat we naar elkaar kunnen glimlachen.'

Het SCIV is een social en culturele Islamitische vereniging. De vereniging biedt tal van verschillende activiteiten aan de bezoekers. Het SCIV richt zich naar verschillende leeftijdsgroepen.

Het SCIV is verdeeld in verschillende takken om de achterban beter te bedienen. De afdelingen zijn; Jongeren afdeling, vrouwen afdeling en de educatieve afdelingen. De verenging bereikt wekelijks 400 kinderen, die deelnemen aan verschillende activiteiten, 150 jongeren tussen de 15-23 jaar en 700 volwassene bezoekers.

Moslims stellen zich voor en delen rozen uit op Land van Belofte Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws