dinsdag, 08 augustus 2017 10:03

Multi-Culti Hollandia Vakantieterras

Schiedam - Woensdag 9 augustus is het eerstvolgende vakantieterras in Schiedam-Oost. Met nog twee terrassen te gaan is het nu de beurt aan de Multi-Culti Hollandia-spelletjesdag.

Naast vaste programmaonderdelen zoals springkussen en pannakooi ook spelletjes met een meer culturele achtergrond. Zowel Oudhollandse spelletjes als bijvoorbeeld spelletjes met een Turkse of Zuidamerikaanse achtergrond komen daarbij aan de beurt. De hapjes worden weer verzorgd door de Mama-Mia’s.

In eerste instantie stond dit vakantieterras gepland voor het Halleyplein, maar is er om logistieke redenen (vervoer/tekort aan helpende handjes e.d.) besloten de locatie te wijzigen naar het Van ’t Hoffplein.

Verder op de agenda:
16 augustus Waterspektakel met afsluitende BBQ!

Het laatste vakantieterras wordt het spetteren en spatten met afsluitend een BBQ (dus: badkleding meenemen!). De topattractie is in ieder geval een mega waterglijbaan van 17,50m; voor de allerkleinsten wordt er een aantal badjes neergezet. Deze middag wordt geopend met een speurtocht naar De Buurtwerkplaats, waar de activiteiten plaatsvinden. Startpunt is Wijkcentrum Oost, verzamelen op het Van ’t Hoffplein.

Start speurtocht (elk kwartier):
· 12:30 uur
· 12:45 uur
· 13:00 uur

Er wordt op tijd vertrokken, mocht u de speurtocht missen, dan kunt u op eigen gelegenheid naar de buurtwerkplaats gaan. Adres: Parallelweg 403 (achter station S’dam Centrum / naast het Lentiz Life College).

De afsluitings-BBQ wordt dit jaar georganiseerd door Buurten In Oost (DOCK/WOT/BVSO) in samenwerking met buurtwerkplaats De Buren (Joost Krop). Tijdens de BBQ is er ook Halal-vlees. Deelname BBQ € 1,- / kinderen gratis).

Deelname vakantieterras:
Aankoop strippenkaart à € 0,50 p.p.

Multi-Culti Hollandia Vakantieterras

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws