zaterdag, 05 september 2015 11:24

Museumkwartier Schiedam krijgt vorm

In de binnenstad van Schiedam is veel gaande. Zo wordt er op de Hoogstraat hard doorgewerkt: er zijn weer diverse panden door Stadsherstel Schiedam opgeknapt, waardoor de uitstraling eigentijdser en moderner is. Helaas blijkt het voor ondernemers nog een moeilijke tijd om het hoofd boven water te houden, waardoor er een hoge leegstand is. Ook de huurders Gebr. De Veld en Supervlaai hebben onlangs hun deuren moeten sluiten. Stadsherstel is druk op zoek naar andere huurders. Mocht u geïnteresseerd zijn of iemand weten, neem dan contact met ze op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Meer informatie op de websitewww.stadsherstel-schiedam.nl

Op het midden van de Hoogstraat wordt gewerkt aan het Museumkwartier. ArchiVision heeft een Artist Impression gemaakt. Zo komt het er dus uit te zien!
De plannen zijn helemaal klaar en doorgerekend en de financiering is bijna rond. De verwachting is dat op 1 oktober 2015 gestart kan worden. Najaar 2016 wordt de oplevering verwacht.

Museumkwartier Schiedam krijgt vorm

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws