maandag, 07 maart 2016 11:23

Muziek van Leonard Cohen in Theater Koningshof

Geniet van bekende en minder bekende klassiekers van Leonard Cohen. Avalanche Quartet biedt met hun nieuwste show een ongekende ervaring. Zaterdag 12 maart staan ze in Theater Koningshof.

Henk Hofstede ontmoette Leonard Cohen in 1998. Leonard vroeg of de Nits beschikbaar waren om mee op tournee te gaan als zijn band. Helaas moest Henk wegens verplichtingen aan zijn eigen tournee het bijzondere aanbod afslaan. Met pijn in zijn hart.

Sinds 2006 reist Henk Hofstede (Nits), Marjolein van der Klauw (Powderblue), Pim Kops (De Dijk), Arwen Linnemann (ex Nits) langs de Nederlandse podia met hun uitvoering van de songs van Leonard Cohen. De vorige en ook deze show werd met groot enthousiasme ontvangen.

“Wat het kwartet toch vooral de moeite waard maakt is de fijne klankkleur en de liefdevolle uitvoeringen van Cohens repertoire.” (Scenes.nu)

Wilt u op zaterdag 12 maart naar Theater Koningshof om te genieten van de muziek van Leonard Cohen en het prachtige spel van Avalanche Quartet? Toegang is € 20,00. Reserveer uw kaarten snel via www.theaterkoningshof.nl

Muziek van Leonard Cohen in Theater Koningshof

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws