woensdag, 18 maart 2015 14:42

Muzikaal Schiedam speelt voor senioren

Aanstaande zaterdag 21 maart houdt Stichting Muzikaal Schiedam weer hun jaarlijkse benefiet concert ditmaal in de Grote of St Jans Kerk aan de Lange Kerkstraat.

Na vorig jaar voor het Vlietland-Ziekenhuis een Vein Viewer voor de afdeling oncologie bij elkaar te hebben gespeeld gaan de zes Schiedamse bands bestaande uit totaal 26 muzikanten uit Schiedam en omstreken inclusief Cesar Zuiderwijk van Golden Earring zich dit jaar inzetten om in April 250 Schiedamse eenzame senioren een mooie dag te bezorgen op de Spido-boot de Abel Tasman inclusief drankjes, lunch en entertainment.

De line-up van de bands bestaat dit jaar uit Richard Beukelaar, de Splinter Brothers, Dave Chavez Band, Lucky Faces, The Dead Flowers & Friends en de Schiedam All Star Band met als speciale gast Cesar Zuiderwijk.

Kaarten voor dit concert kosten 12,50 en zijn te verkrijgen bij o.a. de bands, Cafe Quekel, het VVV en de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zolang de voorraad strekt het concert begint om 18.15 uur en duurt tot 01.00 uur.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws