woensdag, 07 december 2016 08:05

Na Opsporing Verzocht is verdachte aangehouden in zaak steekincident café-ruzie Schiedam

Schiedam - In de zaak van het steekincident tijdens café-ruzie aan de Broersvest in Schiedam is na de uitzending van Opsporing Verzocht een verdacht aangehouden.

Het incident vond plaats op zondag 11 september 2016: in een café aan de Broersvest in Schiedam raakte rond 04.00 uur een man zwaargewond. Na onenigheid stak een medebezoeker hem in zijn nek.

Rond 04.00 belden medewerkers van de horecagelegenheid de politie dat zij een bezoeker hadden opgevangen met een flinke verwonding in zijn nek. Omstanders verklaarden dat de dader en het 39-jarige Poolse slachtoffer woorden hadden, waarna de verdachte had toegestoken. Hevig bloedend was het slachtoffer door het personeel opgevangen. Dat waarschuwde de hulpdiensten. De dader, een negroïde man met een wit overhemd en lichte spijkerbroek, ontvluchtte de zaak.
Agenten verleenden eerste hulp aan het slachtoffer tot de ambulance kwam, terwijl collega’s direct de omgeving uitkamden. De verdachte werd echter niet aangetroffen.

Opsporing Verzocht meldt nu: 'Goed nieuws, inmiddels is in deze zaak een verdachte aangehouden, het betreft een 31-jarige uit Almere.'

Na Opsporing Verzocht is verdachte aangehouden in zaak steekincident café-ruzie Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws