donderdag, 20 oktober 2016 15:43

Nacht van de Nacht in Schiedam-Noord op 29 oktober

Schiedam - Leuk dat juist E. Lamphen een persbericht schrijft over de Nacht van de Nacht. Tijdens de Nacht van de Nacht is er immers vooral aandacht voor het donker met een theatrale, literaire en muzikale wandelroute in Schiedam-Noord op zaterdag 29 oktober vanaf 19.00 uur.

'Beleef de duisternis op bijzondere wijze tijdens een wandeling langs speciale plekken in Schiedam-Noord, met theatrale, literaire en muzikale verrassingen. Ga het avontuur tegemoet onder begeleiding van een gids.'schrijft Eveline Lamphen.

Het vertrek- en verzamelpunt is de parkeerplaats naast de Dorpskerk, Noordeinde 10, Kethel.

Tussen 19.00 en 20.00 uur start er iedere 5 minuten een nieuwe groep (maximaal 15 personen per groep) onder begeleiding van een gids.

De route wordt verlicht met lantaarns.

Er zullen geen 'enge elementen' in de wandeling zitten, de route is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

De wandeling duurt ongeveer 75 minuten, er zijn diverse tussenstops op binnen- en buitenlocaties.

Deelname aan de route is gratis, inclusief warme versnaperingen.

Over Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 12e keer georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2016.

Nacht van de Nacht in Schiedam-Noord wordt georganiseerd door de cultuurscouts van Mooi Werk, in opdracht van gemeente Schiedam, met medewerking van de Groene Raat, Natuur- en Milieu Educatiecentrum Schiedam en buurtbewoners.

www.cultuurscouts.stichtingmooiwerk.nl

http://cultuurscouts.stichtingmooiwerk.nl/events/nacht-van-de-nacht/

Nacht van de Nacht in Schiedam-Noord op 29 oktober

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws