maandag, 13 april 2015 16:53

Nationale sportweek Schiedamsport.nl

De Nationale Sportweek wordt in 2015 gehouden van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 april. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Ook Schiedamse sportaanbieders nodigen de inwoners hiertoe uit. Neem voor het actuele aanbod een kijkje op www.schiedamsport.nl.

Schiedamsport.nl?

Snel en gemakkelijk deelnemen aan sportactiviteiten ? Dat kan nu in Schiedam met de website schiedamsport.nl! Schiedamsport.nl biedt een breed overzicht van sportactiviteiten voor Schiedamse kinderen, jongeren en volwassenen die georganiseerd worden door diverse sportaanbieders. Aanmelden op de website is voor zowel de sportaanbieders als de deelnemers kosteloos! Schiedamsport.nl fungeert als verbindende schakel tussen sportaanbieders en mensen die deel willen nemen aan diverse sportactiviteiten. De gemeente Schiedam biedt de bezoeker met dit platform overzicht en zoekcomfort en de sportaanbieders een snelle en makkelijke manier om deelnemers te werven voor de aangeboden sportactiviteiten. Hiermee wordt door de gemeente ingespeeld op de doelstelling om Schiedammers meer in beweging te krijgen.

Hoe werkt het?

Sportaanbieders krijgen een eigen account waarmee zij zelf sportactiviteiten op de website kunnen plaatsen en beheren. De sportaanbieders zijn zelf verantwoordelijk voor het zo compleet mogelijk aanbieden en bijhouden van de sportactiviteiten.

Schiedammers kunnen, nadat zij een account hebben aangemaakt, gratis 'shoppen' op de website en zich aanmelden voor de gewenste sportactiviteit(en).

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws