zondag, 20 augustus 2017 22:48

Nederlaag honkballers Schiedam in Tilburg

waterwegsport Tilburg – Na enkele onrustige dagen hebben de honkballers van Schiedam de week met een nederlaag afgesloten. In Tilburg werd met 10-2 verloren van de Blue Lions.

Afgelopen dinsdag werd bekend gemaakt dat coach Leo Voogd het lopende seizoen niet zou afmaken. In overleg met de spelersgroep besloot het bestuur om voor de resterende vijf wedstrijden Roeland Offermans en Leon Korpel voor de groep te zetten. Door enkele afwezigheden besloot dit tweetal een viertal spelers vanuit het tweede team een kans te geven. Zo wisten Sven Sauer, Chevy Zom, Youri Bol en Darryl Harte hun eerste minuten te maken voor de Schiedammers.

Zoals al vaker dit seizoen kwam Schiedam in de beginfase op een achterstand, zo wisten de Tilburger in de 2e inning op 5-0 te komen. Deze achterstand bleek niet meer te overbruggen, daar de Schiedammers zelf 5 hits wisten te noteren.

Interim Coach Roeland Offermans vond de nederlaag ook heel jammer. “Aan slag waren we vandaag niet goed genoeg. Het veldwerk daarentegen was wel beter, met maar twee foutjes. Mooi was wel dat we de vier spelers van het tweede hebben kunnen laten spelen”.

Foto: Judith Droog
Nederlaag honkballers Schiedam in Tilburg

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws