zondag, 20 december 2015 19:20

Nederlandse handbalvrouwen grijpen naast WK goud

waterwegsport

Het is de Nederlandse handbaldames niet gelukt om in Denemarken de wereldtitel in de wacht te slepen. De ploeg van oefenmeester Henk Groener werd tegen Noorwegen vooral de eerste helft totaal onder de voet gelopen en verloor na een 20-9 ruststand uiteindelijk met 23-31.
De Nederlanders haalden in de wedstrijd nimmer het niveau dat ze de afgelopen weken ten toon spreidde en liepen tegen de handbalgrootmacht in het mes van hun eigen spel. Een inhaalrace ten spijt waarin de oranjeleeuwinnen 10 minuten voor tijd een verschil van 5 konden afdwingen, werd uiteindelijk teniet gedaan toen de superieure Noren weer aanzette. Ondanks de uitslag kunnen de dames terugkijken op een geweldige prestatie met een prima tweede plaats die recht geeft op deelname aan het olympisch kwalificatietoernooi.

Kelly Dulfer en Carla van Dijk donderdag live op PopUpTv in extra aflevering WaterwegSport Live

Speelster Kelly Dulfer en team manager Carla van Dijk maken deel uit van deze succes ploeg en zullen donderdag 24 december om 14.00 uur Live in de studio van PopUpTv komen vertellen over hun geweldige avontuur in Denemarken!! Kijken dus !!

Nederlandse handbalvrouwen grijpen naast WK goud

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws