dinsdag, 23 mei 2017 14:51

Netwerkborrel LHBT Schiedam

Schiedam - Donderdag 8 juni organiseren organiseren de LHBT- ambassadeurs van Schiedam samen met de gemeente Schiedam een borrel voor alle Schiedamse hetro’s, lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders in onze stad. 

In een ongedwongen sfeer kijken we terug op het afgelopen jaar, met als hoogtepunten de toneelvoorstelling ‘Uit de kast, op de planken’ en de uitreiking van de Jillis Bruggeman Penning aan Arie Boomsma. Ook maken we onze plannen bekend voor de nieuwe LHBT Lounge in het Monopole pand in het museum Kwartier aan de Hoogstraat.

De borrel word gehouden in het Nationaal Jenevermuseum. Op donderdag 8 juni word het gehouden van 17:00 uur tot 19:30 uur. Het museum is gevestigd op de Lange Haven 74-76, 3111 CH Schiedam. De catering wordt verzorgt door onze beroemde stadsgenoot de Choripáman, Cock den Breejen. Aanmelden is mogelijk tot dinsdag 6 juni via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via onze website: www.lhbtschiedam.nl 

We zien uit naar je komst!
Frank Magielsen & Theo van der Heijden Lhbt-ambassadeurs Schiedam
Netwerkborrel LHBT Schiedam

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws