zondag, 24 april 2016 13:55

Nexus verliest van koploper Paal Centraal

waterwegsport

Schiedam – Het is de korfballers van Nexus niet gelukt o, voor een stunt te zorgen. Afgelopen zaterdag werd na een 7-11 ruststand uiteindelijk met 14-23 verloren.

Nexus begon de wedstrijd erg sterk met erg goede combinaties en mooie doelpunten, Maar de koploper uit Delft was ook vastberaden om de wedstrijd te winnen en zij scoorde telkens mee met Nexus waardoor de wedstrijd erg gelijk opging tot kort voor het rustsignaal.
Dit was de periode waar de motor van Nexus haperde en het zelf niet lukte om te scoren, in tegenstelling tot Paal Centraal. De tegenstander kreeg het ineens op de heupen en ging uit het niets met een voorsprong van 4 doelpunten de rust in.
De 2e helft was de ploeg van Erik Speijer vastberaden om de inhaalrace in te zetten. Dit lukte de eerste paar minuten goed en kwam Nexus nog in de buurt door een aantal acties van Merle van Dijk. Nexus kwam nog tot 2 doelpunten verschil in de buurt, maar hierna kwam de beer los bij Paal Centraal en iedere doelpoging ging er in. Hierdoor liep de club uit Delft in korte tijd uit tot een verschil van 9 punten.

Nexus verliest van koploper Paal Centraal

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws