woensdag, 29 maart 2017 00:36

Nieuw avontuur voor Ventura

Schiedam - Bij de verhuizing van handbalvereniging Ventura naar Sportpark Willem-Alexander heeft de gemeente gevraagd of de vereniging zich maatschappelijk meer kan profileren.

Ventura heeft dit opgepakt en in eerste instantie gekozen voor rolstoelhandbal. Ook hier geldt het credo eruit halen wat erin zit. Het doel is daarom om zo snel mogelijk een team op te zetten van personen en vooral kinderen met een fysieke beperking. De vereniging wil mensen samenbrengen, verbinden en laten genieten van handbal op elk mogelijk niveau.

Om een snelle start te maken met het rolstoelhandbal is er op vrijdag 31 maart in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation op Sportpark Willem-Alexander een clinic met demowedstrijden. De selectieteams zullen in rolstoelen plaatsnemen om het op te nemen tegen doorgewinterde tegenstanders, waaronder het Nederlands team wat in november nog Europees kampioen is geworden. Aansluitend mag iedereen plaats nemen in een rolstoel om het rolstoelhandbal te ervaren, zelfs wanneer iemand geen beperking heeft.
Het wordt voor bezoekers en voor Ventura een groots en maatschappelijk avontuur.

Aanvang vrijdag 31 maart 19:00u op Sportpark Willem-Alexander aan de Zoomweg 2, 3123 EP, Schiedam

Nieuw avontuur voor Ventura

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws