woensdag, 17 juni 2015 16:20

Nieuw: Binnenstadsmagazine s'MAAK

s'MAAK geeft op eigentijdse wijze een kijkje in de Schiedamse binnenstad. Wethouder Marcel Houtkamp: "Ik ben trots dat we dit magazine kunnen presenteren aan de Schiedammer om te laten zien hoeveel en wat er gebeurt in het centrum van onze stad."

s'MAAK volgt de binnenstadskrant op, heeft een handzaam formaat en is op duurzaam papier gedrukt. Het magazine biedt een overzicht van acties en activiteiten die in de Schiedamse binnenstad plaatsvinden.

Het magazine verschijnt drie keer per jaar. Vanaf woensdag 17 juni zal de eerste editie huis aan huis verspreid worden in Schiedam. Ook is het magazine op diverse punten in de Schiedamse binnenstad op de leestafels te vinden. Wilt u een extra exemplaar dan kunt u deze bij het stadskantoor (Stadserf 1) of bij de VVV (Buitenhavenweg) ophalen.

Voor de volgende editie van s'MAAK worden Schiedammers uitgenodigd: "Laat uw fantasie werken en maak mee." Reacties aan de redactie kunnen via de kaart achterin het magazine of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) verstuurd worden.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws