zondag, 14 december 2014 21:34

Nieuw: Circusschool Club Extra in Schiedam

Circusschool Hannes en Co met vestigingen in Vlaardingen, Delfgauw, Woerden, Alphen a/d Rijn, en Gouda heeft naast haar circusscholen ook een Club Extra. Een Club voor deelnemers die wel graag willen sporten of bewegen, maar in een reguliere club niet uit de voeten kunnen, door zijn of haar beperking. De Circusschool opent nu ook een vestiging in Schiedam.

Heeft uw kind een lichte beperking, waardoor uw kind weinig plezier in bewegen heeft? Mist uw kind bepaalde vaardigheden op sociaal, emotioneel en/of motorisch gebied, heeft uw kind obesitas, is uw kind erg druk, faalangstig, heeft uw kind autistische kenmerken of kan uw kind niet goed tegen zijn verlies? Vanaf heden kunt u hiervoor terecht bij Club Extra. Club Extra biedt, in samenwerking met de gemeente Schiedam, speciaal voor deze kinderen bewegingsactiviteiten aan, met als doel meer plezier in bewegen en daarmee werkt Club Extra aan het vergroten van het zelfvertrouwen van deze kinderen om weer aansluiting te vinden bij het reguliere sportaanbod. Deze aangepaste bewegingslessen blijken in Vlaardingen al erg succesvol te zijn en zijn nu ook gestart in Schiedam. Kinderen kunnen nu worden ingeschreven, er is ruimte voor 15 kinderen per groep. De lessen worden aangeboden door Stichting Circusschool Hannes en Co en speciale professionele begeleiding die gericht is op de individuele capaciteiten van uw kind.

Wanneer? Elke woensdag van 13.30 – 14.20 en bij voldoende belangstelling: 14.30 – 15.20 uur in de gymzaal van de Schiedamseweg 155 bij de Gelinckschool en de Poldervaartschool. Start 7 januari 2015.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws