donderdag, 19 februari 2015 17:13

Nieuw cursusaanbod Vrijwilligers Academie

Het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam wil vrijwilligers nu en in de toekomst goed ondersteunen. Begin april presenteerde de Vrijwilligers Academie het nieuwe en uitgebreide aanbod van gratis trainingen en workshops over financiƫn, sponsoring, spreken in het openbaar en nog veel meer. Daarnaast verzorgt het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam cursussen op maat voor vrijwilligersorganisaties.

De Vrijwilligers Academie heeft ook dit jaar weer een interessant en divers aanbod van gratis cursussen en trainingen voor iedereen die vrijwilliger en/of mantelzorger in Schiedam is. Doel hiervan is het leveren van een breed, gevarieerd en kwalitatief goed scholingsaanbod voor zowel vrijwilligers in alle sectoren als voor professionals die zich bezighouden met aansturing/begeleiding van vrijwilligers. Denk aan een cursus Word, Excel, vormgeven, Wordpress, fondsen vinden, crowdfunding en levensreddend handelen en eerste hulp voor kinderen. Het complete cursusaanbod is te vinden in de nieuwe flyer. Die is vanaf heden verkrijgbaar op veel plaatsen in de stad en natuurlijk bij het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam. En natuurlijk online in te zien op www.vrijwilligersschiedam.nl.

Cursus op maat
Het cursusaanbod op van de Vrijwilligers Academie is bedoeld voor vrijwilligers. Daarnaast kan het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam ook een specifieke cursus voor organisaties (en hun vrijwilligers) verzorgen. Meer informatie? Een goed idee voor een cursus? Een brandende vraag? Neem dan vooral contact op met het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam.

Advertentie

nieuwsbrief catnieuws